Bli medlem

Du är inte ensam

Att få utbyte med någon som förstår vad en ätstörning innebär men även själv har upplevt att det går att bli frisk och fri kan vara en värdefull hjälp för drabbade och närstående. Vårt enskilda medlemskap och vårt familjemedlemskap är till för dig som önskar ett komplement till vård och terapi.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken längre ner på sidan. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Enskilt medlemskap (260 kr) – gäller för en person

Som enskild medlem får du
– medlemstidningen Insikt 4 gånger/år
– information via mail om vad som händer och erbjuds i din lokalavdelning
– möjlighet att ansöka om en mentor. Nästa ansökningsperiod kommer vara under vårterminen 2017, och vi informerar dig via mejl när det är dags. Läs mer om våra mentorer
– möjlighet att delta i våra stödgrupper (4 träffar)* I dagsläget kan vi erbjuda stödgrupper på orterna Göteborg, Malmö, Stockholm och Västerås.

* Våra grupper kostar utöver medlemskapet 500 kr/per person.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken längre ner på sidan. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Familjemedlemskap (400 kr) – gäller för hela familjen

Med vårt familjemedlemskap vill vi finnas där för hela familjen. Ni behöver inte bo i samma hushåll för att kunna dela på vårt familjemedlemskap. Väljer du ett familjemedlemskap får även dina närstående tillgång till stödgrupper* samt möjligheten att ansöka om en mentor. Tidningen Insikt skickas ut till postadressen du anger vid registreringen för huvudfamiljemedlemmen.

*Om två eller fler personer från samma familj deltar i en grupp, så betalar bara en person full avgift på 500 kr. Övriga betalar ett rabatterat pris på 250 kr/person. I dagsläget kan vi erbjuda stödgrupper på orterna Göteborg, Malmö, Stockholm och Västerås.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken nedanför. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

 

För att välja och betala medlemskap, klicka här.

Bekräftelsemejl

När vi har registrerat ditt medlemskap i vårt medlemsregister skickar vi ut ett välkomstmejl till den mejladress du angivit. Detta görs inom 7 arbetsdagar.

Frågor och information om medlemskap

Vid frågor gällande medlemskap kontakta gärna oss på service@friskfri.se eller på telefon 08-20 72 14 på torsdagar mellan klockan 9-12.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften gäller för innevarande år. Tecknas avtalet under oktober till december, så gäller medlemskapet även för året därpå. Därefter sker årsavisering i december varje år.

PuL

Personuppgifterna lagras enligt PuL. För att kunna hantera ditt medlemskap på bästa sätt behöver vi lagra dina personuppgifter såsom personnummer, namn- och kontaktuppgifter samt uppgifter om dina betalningar till Frisk och Fri – Riksföreningen mot ätstörningar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen (PuL), vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till tredje part. Mer information om hur Frisk och Fri hanterar medlemmarnas personuppgifter.

Ladda ner förteckning och riktlinjer för behandling av personuppgifter, PUL.
Frisk & Fri-PuL