Bli medlem

Du är inte ensam

Att få utbyte med någon som förstår vad en ätstörning innebär men även själv har upplevt att det går att bli frisk och fri kan vara en värdefull hjälp för drabbade och närstående.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken längre ner på sidan. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Vilket medlemskap ska jag välja?

Enskilt medlemskap är för dig som är drabbad av en ätstörning, och som behöver stöd från Frisk & Fri.
Familjemedlemskap är om ni är flera i familjen som vill ta del av vårt stöd.
Stödmedlemskap är för dig som tycker att det vi i Frisk & Fri gör är bra och vill bidra till att stärka vår verksamhet.
Organisationsmedlemskap är medlemskap för vårdenheter, myndigheter, föreningar och företag och andra organisationer.

För att välja och betala medlemskap, klicka här

Läs mer om respektive medlemskategori nedan.

Enskilt medlemskap (260 kr) – gäller för en person

Som enskild medlem får du
– medlemstidningen Insikt 4 gånger/år
– information via mail om vad som händer och erbjuds i din lokalavdelning
– möjlighet att ansöka om en mentor. Vi har två ansökningsperioder, en på våren och en under hösten. Vi informerar dig via mejl när det är dags. Läs mer om våra mentorer
– möjlighet att delta i våra stödgrupper (4 träffar)* I dagsläget kan vi erbjuda stödgrupper på orterna Göteborg, Malmö, Stockholm och Västerås.

* Våra grupper kostar utöver medlemskapet 500 kr/per person.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken längre ner på sidan. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Familjemedlemskap (400 kr) – gäller för hela familjen

Med vårt familjemedlemskap vill vi finnas där för hela familjen. Ni behöver inte bo i samma hushåll för att kunna dela på vårt familjemedlemskap. Väljer du ett familjemedlemskap får även dina närstående tillgång till stödgrupper* samt möjligheten att ansöka om en mentor. Tidningen Insikt skickas ut till postadressen du anger vid registreringen för huvudfamiljemedlemmen.

*Om två eller fler personer från samma familj deltar i en grupp, så betalar bara en person full avgift på 500 kr. Övriga betalar ett rabatterat pris på 250 kr/person. I dagsläget kan vi erbjuda stödgrupper på orterna Göteborg, Malmö, Stockholm och Västerås.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken nedanför. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Stödmedlemskap (200 kr) – gäller för privatpersoner

Som stödmedlem får du
– medlemstidningen Insikt 4 gånger/år.
– information om vad som händer och erbjuds i din lokalavdelning via mejl.

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken nedanför.

Organisationsmedlemskap (500kr) – gäller för vårdenheter, myndigheter, föreningar, företag och andra organisationer.

Som organisationsmedlem får ni
– medlemstidningen Insikt 4 gånger/år.
– 10 % rabatt på annonsering i Insikt.
– information om vad som händer och erbjuds i din lokalavdelning via mejl.

Ni blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken nedanför. Önskar ert företag, enhet, förening eller organisation att medlemskapet ska faktureras, kontakta Stefanie Nold på stefanie.nold@friskfri.se. 

Bekräftelsemejl

När vi har registrerat ditt medlemskap i vårt medlemsregister skickar vi ut ett välkomstmejl till den mejladress du angivit. Detta görs inom 7 arbetsdagar.

Frågor och information om medlemskap

Vid frågor gällande medlemskap kontakta gärna oss på service@friskfri.se eller på telefon 08-20 72 14 på torsdagar mellan klockan 9-12.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften gäller för innevarande år. Tecknas avtalet under oktober till december, så gäller medlemskapet även för året därpå. Därefter sker årsavisering i december varje år.

PuL

Personuppgifterna lagras enligt PuL. För att kunna hantera ditt medlemskap på bästa sätt behöver vi lagra dina personuppgifter såsom personnummer, namn- och kontaktuppgifter samt uppgifter om dina betalningar till Frisk och Fri – Riksföreningen mot ätstörningar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen (PuL), vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till tredje part. Mer information om hur Frisk och Fri hanterar medlemmarnas personuppgifter.

Ladda ner förteckning och riktlinjer för behandling av personuppgifter, PUL.
Frisk & Fri-PuL