Hjälp oss

Med stöd och engagemang från givare och volontärer kan vi göra skillnad.

Det finns många sätt du kan göra skillnad på. Välj ett eller flera nedan och var med och kämpa för ett samhälle utan ätstörningar där alla är fria att vara sig själva.

Bli stödmedlem

Är du inte redan medlem, bli det idag. Ju fler vi blir, desto mer kan vi göra och påverka. För att bli stödmedlem behöver du inte själv vara drabbad av ätstörningar – eller leva med eller nära någon som är drabbad.

Ett stödmedlemskap är till för dig som helt enkelt tycker att det vi arbetar för är viktigt och vill bidra till vår verksamhet.

Bli medlem

Ge en gåva

Vi tar tacksamt emot gåvor både från privatpersoner och företag. Stor som liten spelar ingen roll. Även den minsta gåva kan göra skillnad om vi är tillräckligt många som ger.

Vet du exempelvis om att dina nätköp kan generera en gåva till oss? Läs mer om detta och allt annat som du behöver veta för att stödja vår verksamhet.

Läs mer

Bli volontär

Har du egen erfarenhet av ätstörningar eller har du stått nära någon som tidigare varit sjuk? 

Vill du använda din erfarenhet till att hjälpa andra som befinner sig mitt i sjukdomen nu? Vill du öka kunskapen om ätstörningar eller skapa förutsättningar för en bättre och mer jämlik vård? 

Då kan du ansöka om att få bli volontär hos oss. Läs mer om vad det innebär och vad vi söker efter här.

Läs mer

Berätta att vi finns

Du får gärna hjälpa till att sprida vidare det vi postar i våra sociala medier.

På så sätt får nya personer reda på att vi finns och det gör det möjligt för att oss nå ut ännu bredare med våra budskap.

Facebook Instagram

Medverka i vår medlemstidning

Vi vill höra din röst! Hur ser din egen erfarenhet av ätstörningar ut och vad vill du se mer av i Insikt? Om du vill medverka genom att ideellt bidra med text eller bild, eller har idéer kring innehåll, är du varmt välkommen att kontakta vår redaktör Nike Linn Säfvenberg.

Mejla till Insikt