Ungdomar

Vår uppskattade workshop Uppdrag: Självkänsla riktar sig till dig som önskar en utbildning för unga. Workshopen skapar samtal och reflektion kring ämnen som ofta är starka komponenter när någon utvecklar en ätstörning. Vi berör ämnen som självbild, självkänsla, ideal, media och normer.

Ungdomar - Frisk & Fri.

Uppdrag: Självkänsla

I denna utbildning pratar vi, tillsammans med gruppen vi möter, om bland annat om självkänsla, självmedkänsla, media, sociala medier, normer och ideal.

Vad gör det med oss när vi ser retuscherade bilder? Hur påverkar vår självkänsla oss? Hur är det när normer i en vänskapskrets inte känns bra och vad kan vi göra då? Vad kan vi göra när livet skaver? Detta är exempel på frågor och teman som diskuteras under en Uppdrag: Självkänsla. Vi lyfter även strategier som unga själva har för att hantera eventuella utmaningar de ställs inför. Tillsammans hittar vi nya strategier om och när det behövs.

Information

 • Uppdrag: Självkänsla vänder sig till unga personer mellan 13-18 år.
 • Workshopen är kostnadsfri, men ledarnas eventuella reskostnader tillkommer. 


Bokningsförfrågan gör du via formuläret nedan.

 

”Ett otroligt viktigt och värdefullt budskap ni delar med er av!”

-Lärare

”Så bra att få diskutera detta. Jag tänker mycket kring dessa ämnen men det är inte så ofta vi klasskompisar faktiskt pratar om det med varandra. Detta behövs verkligen”

Elev

Enligt forskning vi genomfört tillsammans med Kunskapscentrum för ätstörningar (2017), har Uppdrag: Självkänsla bidragit till att fler elever söker stöd hos elevhälsoteam när de mår dåligt.

Bokningsförfrågan Uppdrag: Självkänsla

Du skickar din bokningsförfrågan genom att välja stad nedan samt fylla i ett antal uppgifter som vi behöver för att kunna ta emot din förfrågan. Du blir sedan kontaktad av respektive lokalavdelning för vidare överenskommelse.

Välj främst närmaste lokalavdelning. Bor du inte nära någon lokalavdelning, välj Övriga orter.  Din förfrågan skickas då till rikskansliet, Anna-Johanna Dahlkvist utbildningskoordinator, som ser över möjligheterna att boka.

Har du några specifika önskemål om dag, vecka eller tid så precisera det gärna redan i denna förfrågan. Observera att detta är en förfrågan och ingen bokning. Vi återkommer inom 14 arbetsdagar.  Tack för visat intresse!

Välj ort

Välj

Vald lokalavdelning:
  Kontaktuppgifter
  Jag godkänner Frisk & Fris villkor.

  Har du frågor?

  Du är varmt välkommen att kontakta vår utbildningskoordinator
  Anna-Johanna Dahlkvist om du har några funderingar kring Uppdrag: Självkänsla.

   

  Mejla Anna-Johanna