Tränare

Vi har anpassade utbildningar för dig som tränare inom en idrottsförening eller på gym. Målet är att ge dig kunskap om ätstörningar, samt hur du och din organisation kan skapa ett hälsosamt träningsklimat och skapa förutsättningar för att färre ska drabbas.

Idrott - Frisk & Fri.

We care - föreläsning

Under 2 timmar får du som tränare inom idrotten grundläggande kunskap om ätstörningar, bemötande och hälsosamt ledarskap. Du får information om ätstörningsdiagnoser och varningstecken samt hur du kan bemöta en eventuellt drabbad idrottare och hur du genom ditt ledarskap kan minska riskerna att någon drabbas. Frågestund ingår.

Föreläsningen går att få antingen på plats eller digitalt via Zoom.

Pris 4000 kr*

*Kostnad tillkommer för eventuella resor och boende.

”Jättebra föreläsning! Jag tänker rekommendera den till personer inom idrottsvärlden som behöver lära sig mer om ämnet.”

-Deltagare We care

”Hög kvalitet blandat med värme och egna erfarenheter.”

-Deltagare We care

”Väldigt pedagogiskt upplägg med en blandning av fakta och filmklipp med exempel på såväl bemötande som personer som själva varit drabbade tidigare.”

-Deltagare I care

Bokningsförfrågan We care

Fyll in nedanstående formulär för att skicka in en förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom 14 arbetsdagar.

Under Övriga kommentarer får du gärna fylla i om det är något särskilt vi behöver veta om din förfrågan.

Välj ort

Välj

Välj ett alternativ

Välj

Vald lokalavdelning:

Alternativ:

  Jag godkänner Frisk & Fris villkor.

  I care - webbutbildning

  Vår webbaserade utbildning ger dig som ledare inom idrotten kunskap om att upptäcka, bemöta och förebygga ätstörningar. Webbutbildningen gör det möjligt för dig att gå utbildningen när det passar dig. Privatpersoner kan beställa utbildningen via länkknappen och för gruppbeställningen vänligen kontakta utbildningskoordinator Sofia Selenius.

  Pris: 350 kr/person**

  **Grupprabatt vid ett deltagarantal över 25 st

  I care är framtagen med medel från Svenska Postkodstiftelsen.

  Mejla Sofia för att köpa utbildning

  Forskningsstudie - I care gör skillnad

  Frisk & Fri har tillsammans med Karolinska Institutet gjort en studie med syftet att undersöka effekterna av den webbaserade utbildningen I care gällande attitydförändring, kunskap och självrapporterat beteende hos tränare.

  Här kan du ta del av studien och dess resultat.

  Forskningsstudie - I care gör skillnad

  Frågor och kontakt

  För att skicka en bokningsförfrågan, använd formuläret ovan.

  Har du frågor, kontakta
  Sofia Selenius
  Utbildningskoordinator Idrott & ätstörningar

  Mejla Sofia

  Frisk & Fri har ett 90-konto och kontrolleras årligen av Svensk Insamlingskontroll. 90-kontot är en bekräftelse på att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader.

  Vi är även ordinarie medlem i Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande. Giva Sveriges uppdrag är att säkra etisk, transparent och professionell insamling av gåvor och arbetar med att stärka kvalitet och styrning i insamlingsorganisationer. Som medlem i Giva Sverige följer och rapporterar vi därför på Giva Sveriges kvalitetskod.