Yrkesverksamma

Vår utbildning Uppdrag: Frisk är perfekt för arbetsplatser, organisationer och föreningar. Utbildningen riktar sig till dig som, i din yrkesroll, vill lära dig mer om ätstörningar, bemötande och hur du skapar förutsättningar för att färre personer ska drabbas.

Yrkesverksamma - Frisk & Fri.

Uppdrag: Frisk

Utbildningen passar dig som behöver bli tryggare i din yrkesverksamma roll i frågor om ätstörningar. Känner du dig osäker på hur du ska bemöta en person du misstänker har en ätstörning eller känner du att du inte har tillräckligt med kunskap vad det faktiskt innebär att vara drabbad av en ätstörning? Då är Uppdrag: Frisk utbildningen för dig.

Föreläsningen leds av personer med bred erfarenhet inom ätstörningsområdet, ofta med egen erfarenhet av att vara drabbad eller närstående.

Utöver kunskap om varningssignaler och bemötande får du råd om hur du kan skapa förutsättningar för att färre ska drabbas

Information

 • Erbjuds som digital föreläsning eller fysisk föreläsning på plats.
 • Tidsåtgång: 2 timmar (inkl. frågestund).

Pris 6000 kronor*.

 

*Kostnad tillkommer för eventuella resor och boende. Avbokas föreläsningen senare än en vecka före genomförandet, debiteras full avgift.

 

“Föreläsningen gav mig mycket lärdom om ätstörning och dess problematik och framför allt gav det mig mycket insikter om mig själv och hur jag kan utveckla min yrkesroll. Mycket lärorikt.”

-Deltagare på utbildning

”Jag önskar att alla skulle gå denna utbildning. Det var en ögonöppnare hur viktigt det är vad vi säger och gör, för att inte medverka till att fler kan utveckla någon form av ätstörning. Jag inser också att jag med små förändringar kan göra stor skillnad. Tack för ett strålande arbete ni gör.”

-Deltagare på utbildning

”Jag uppskattar att ni lyfter frågan om att våga fråga. Att det inte går att förvärra psykisk ohälsa genom att prata.”

-Deltagare på utbildning

Gör en förfrågan

Fyll i nedanstående formulär för att skicka in en förfrågan till oss. Välj främst närmaste lokalavdelning. Bor du inte nära någon lokalavdelning, välj Övriga regioner. Vi återkommer till dig inom 14 arbetsdagar.

Under Övriga kommentarer får du gärna fylla i om det är något särskilt vi behöver veta om din förfrågan samt om du önskar föreläsningen digitalt eller på plats.

Fungerar inte formuläret som det ska?

Det allra vanligaste felet att det inte går att slutföra en bokningsförfrågan är att du inte har godkänt att vår hemsida använder sig av ”kakor”.
Ibland kan det även påverkas av vilken webbläsare du använder dig av.

Om det inte går att skicka iväg din förfrågan, läs våra tips på vad det kan bero på och vad du kan göra.

Välj ort

Välj

Vald lokalavdelning:

  Jag godkänner Frisk & Fris villkor.

  Har du frågor, kontakta
  Anna-Johanna Dahlkvist
  Utbildningskoordinator

  Mejla Anna-Johanna