Insikt - vår medlemstidning

Vår tidning fyller en viktig funktion genom att synliggöra och öka kunskaperna om ätstörningar. Som föreningens röst verkar Insikt stödjande, förebyggande och påverkande: vi belyser, informerar, problematiserar och reder ut.

Vi eftersträvar allsidigt belysande av ämnet ätstörningar, där såväl positiva exempel på tillfrisknande som kritisk granskning av fördomar och samhällets ansvar får plats. Här kan du även läsa om vad som händer i föreningen, centralt och ute hos lokalavdelningarna i landet.

Insikt kommer ut fyra gånger per år, i mars, juni, oktober och december.

Vill du annonsera?

Vill du annonsera i Insikt kan du läsa mer i vår annonsprislista. Där hittar du annonsstorlekar, priser och viktiga datum.

En annons i Insikt når ut både till våra medlemmar, samt de företag, organisationer och vårdenheter som prenumererar på vår tidning.

För att annonsera kontaktar du vår redaktör, Nike Linn Säfwenberg.

Annonsprislista Boka din annons

Vill du bidra?

Vi vill höra din röst!  Vad tycker du om saker du uppmärksammat i omvärlden? Hur ser din egen erfarenhet av ätstörningar ut och vad vill du se mer av i Insikt?

Om du vill medverka genom att ideellt bidra med text eller bild, eller har idéer kring innehåll är du varmt välkommen att kontakta vår redaktör och ansvarig utgivare.

Mejla till Insikt
Insikt - Frisk & Fri.

Nummer 3 2023

I höstnumret av Insikt fokuserar vi på kroppen på ett kanske annorlunda sätt. Du får ta del av olika perspektiv på kroppen som resurs i att läka och uppnå helhetshälsa. Vi presenterar också forskning på området sexualitet och ätstörningar; ger boktips och ett par av våra volontärer berättar om sitt engagemang i Frisk & Fri.

Bli medlem för att få nästa nummer, som kommer i december.

Vill du veta innehållet i våra senaste utgivna nummer av Insikt? Kolla då i vårt arkiv.

För organisationer, vårdenheter och företag - prenumerera på Insikt

Vi erbjuder organisationer, vårdenheter och företag att prenumerera på vår tidning Insikt, som ges ut med 4 nummer per år.

Tidningen kostar 190 kr/kalenderår.

För att teckna en prenumeration, mejla till medlemsservice så hjälper vi dig med detta.

Bra att veta om

Vi är anslutna till prenumerationstjänsten Prenax, så har din organisation avtal med dem går det bra att sköta prenumerationen av Insikt via den kanalen.

Insikt har Issn-nummer: 1652-4705.

Mejla medlemsservice