Lediga jobb

När det finns tjänster att söka inom föreningen hittar du dessa här. Är sidan tom betyder det att vi just nu inte söker några nya medarbetare. Klicka på respektive annons för att läsa mer – och glöm inte att följa oss i sociala medier eller bli medlem så att du inte missar om vi utlyser nya tjänster.

Pressansvarig

Tillsvidareanställning 50 %.

Vill du bemöta myter om ätstörningar och psykisk ohälsa? Vill du öka kunskapen om ätstörningar i samhället och påvisa vikten av tidiga och hälsofrämjande insatser? Vill du tillhöra en grupp likasinnade i ett tillåtande och öppet arbetsklimat?

Vi söker en pressansvarig med egen erfarenhet av ätstörningar som vill vara med och förmedla vårt viktiga budskap om ätstörningar, tillfrisknande, normer och ideal.  

Mer information om tjänsten och ansökningsvillkor

Lokal verksamhetsutvecklare

Visstidsanställning 50 %.

Vill du bidra till att Frisk & Fri lokalt kan göra skillnad på ätstörningsområdet? Vill du vara med att stärka vår medlemsbas och engagemang ute i landet? Motiveras du av att se människor växa och utvecklas?

Bli lokal verksamhetsutvecklare och del av föreningens operativa ledningsgrupp. Tjänsten bygger på att stärka våra lokalavdelningar och att underlätta kommunikationsflödet mellan lokalavdelning och rikskansliet och lokalavdelningarna sinsemellan.  

Mer information om tjänsten och ansökningsvillkor