Är ni ett UF-företag som vill samarbeta med Frisk & Fri?

Vilket fint initiativ att ni vill stödja vår verksamhet. Det uppskattar vi mycket. Ni kan använda vårt namn – med förutsättning att ni följer nedanstående anvisningar:

  • Era produkter eller bildval vid marknadsföring ska inte vara triggande eller strida mot vår värdegrund (se tips lite längre ner).
  • Det behöver vara tydlig för den som köper produkter från er vilken andel av vinsten ni vill skänka till oss – så att det är transparent. Exempelvis 20 % av beloppet, eller 75 kr per såld produkt så att detta ska vara tydligt för köparen.
  • När ni sätter in er gåva på vårt PG 90 00 87-8 ska ni märka inbetalningen med ert UF namn + gåva, samt mejla oss en sammanställning av antalet sålda produkter. Ni mejlar sammanställningen till info@friskfri.se.

Viktigt att tänka på när vi pratar om ätstörningar

Här hittar ni två länkar med information där vi berättar vad som är bra att tänka på när vi pratar om ätstörningar. Hoppas det kan vara till stöd för era insatser:

Tips till dig som pratar om ätstörningar

Ansvarsfull medierapportering


Möjlighet till synlighet i våra kanaler

Om ni vill, får ni gärna tagga oss i ert inlägg på Instagram, dvs @friskfri.se.

Vi kan i mån av möjlighet dela inlägget i stories, om inlägget och/eller ert konto följer vår värdegrund och inte innehåller triggande bilder eller budskap. Vi kan inte lova att alla som taggar oss får synas, men vi repostar det vi har möjlighet till, med hänsyn tagen till vår övriga kommunikation som ska ut.


Varmt tack för ert engagemang!