Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ta del av Vårdrapporten 2023 före alla andra

  • onsdag 21/2 2024
  • 18:00 - 19:00
  • Digitalt

Medlemserbjudande

Varmt välkommen till en medlemsexklusiv presentation av hur drabbade och närstående uppfattar vård för ätstörningar under 2023.  

Frisk & Fri kan stolt presentera den andra, årliga rapporten om drabbades och närståendes upplevelser av vård för ätstörningar under det senaste året.
Vi bjuder in våra medlemmar till en exklusiv presentation och efterföljande diskussion.


Syftet med rapporten är att årligen sammanställa berörande upplevelser och reflektioner kring vården och tillgängliggöra det för aktörer som har ansvaret att förändra. Det finns utmaningar och brister inom hälso- och sjukvården med varierande tillgänglighet samt kapacitet att individanpassa stöd och behandling. Det vill vi påverka – vår andra nationella vårrapport pekar på flera förbättringsområden.


Psykologen och forskaren Johanna Levallius, författare av rapporten, och Helena Forsman Frisk & Fri, kommer att berätta om syftet med rapporten och Johanna presentera de viktigaste resultaten och slutsatserna.  

Efter presentationen kommer vi att dela upp oss i mindre grupper för att prata om tankar och känslor som väcks – men också för att samla in reflektioner och tips för kommande rapporter. Du kan välja om du vill delta bara på första delen, du är också välkommen att vara med även på gruppsamtalen.  

Mer information och anmälningslänk skickas ut i ett nyhetsbrev till dig som medlem inom kort.

Är du inte medlem ännu? Bli medlem här.

Presentationen sker digitalt via Teams. 

Detaljer

Datum:
21 februari
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Frisk & Fri Medlemsservice
E-post
service@friskfri.se

Plats

Digitalt