Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Årsmöte i Frisk & Fri Västra Götaland

  • tisdag 23/4 2024
  • 18:00 - 19:00
  • Digitalt, Göteborg, Västra Götaland

Frisk & Fri Västra Götaland vill bjuda in dig som medlem till vårt årsmöte. Det kommer finnas möjlighet att träffa oss på plats i NSPH:s lokaler, men även möjlighet att ansluta digitalt via Teams för er som önskar det.

Årsmöteshandlingar

Skickas per mejl efter anmälan, i god tid före mötet.
Vill du ta del av handlingarna utan närvara på årsmötet går det bra att mejla till tove.hogman@friskfri.se så mejlar vi dessa till dig.

 


Nominera kandidater till styrelse

Vi söker personer som vill kandidera som styrelseledamöter eller valberedning i Frisk & Fri Västra Götaland. Styrelsen väljs på årsmötet och uppdraget genomförs på ideell bas. Som för alla våra volontära uppdrag behöver du som tidigare varit drabbad ha känt dig frisk och fri sedan minst två år tillbaka. Som närstående ska du uppleva att den drabbade mår bra och att du inte behöver stöd för egen del just nu. Det är viktigt att du kan avsätta tid för att delta i de styrelsemöten som bestäms.

Är du eller någon du känner en lämplig kandidat? För nominering mejla gärna styrelsens valberedning, på tove.hogman@friskfri.se så snart som möjligt.

Du kan läsa mer om uppdraget som styrelseledamot här.

Detaljer

Datum:
23 april
Tid:
18:00 - 19:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

NSPH:s lokaler i Göteborg
Första Långgatan 18
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Frisk & Fri – Tove Högman
E-post
tove.hogman@friskfri.se

Årsmöte i Frisk & Fri Västra Götaland

När du gjort en anmälan får du omgående ett bekräftelsemejl på att vi mottagit den till den mejladress du angivet. Får du inte kvittot på mejlen på direkten, kolla din skräpkorg.

Mer info och länk till årsmötet kommer skickas ut i ett separat mejl i god tid före mötet.

5 Kommer
6 days left to Biljett
Anmäl dig här