Vi välkomnar M3 Gym som samarbetspartner

m3gym

Gym som tar ett aktivt steg i att bemöta ätstörningar, och öppet diskutera de utmaningar som finns, utgör viktiga förebilder. Ju fler aktörer som är inblandade desto mer ökar chanserna för en attitydförändring som ställer välmående i fokus. Något som behövs enligt Benny Johansson, VD och ägare av M3 Gym på Lidingö. Efter Bennys 28 år i branschen konstaterar han att utseendefixering har eskalerat i hela samhället. På M3 gym – namnet står för mötas – motionera – må bra, vill han att både personal och kunder ska fokusera på hälsa och välmående.

Benny ser Frisk & Fri som ett seriöst och proffsigt alternativ att samarbeta med gällande ätstörningar och osunda ideal. Därför sponsrar M3 gym föreningens informationsmaterial så att det finns tillgängligt för medlemmar och personal. Dessutom kommer M3 Gym att skänka 50 kr per ny medlem till Frisk & Fri under en viss tidsperiod. Pengarna ska användas för att stärka föreningens stödchatt där behovet av hjälp och större tillgänglighet är särskilt angeläget. M3 Gym är också med som We-care partner.

Är ditt gym intresserade av att samarbeta med Frisk & Fri så är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig för våra företagssamarbeten Stefanie Nold på stefanie.nold@friskfri.se.

Postad 11 maj, 2014

Taggar: , , ,