Uppdrag: Självkänsla

Uppdrag Självkänsla logo final

Uppdrag: Självkänsla är en workshop där elever och ungdomar ges möjlighet att reflektera kring upplevda utmaningar och möjligheter i deras vardag/omgivning. Vi pratar bland annat om självkänsla, media, ideal och normer. Vilka berättelser delar vi med andra och vilken livsstil är det vi förmedlar? Vad gör det med oss att media och reklam förskönar och stylar mycket av det som sänds till oss? Vem bär ansvar och vad tycker ungdomarna att samhället i stort och vuxna måste ta ansvar för. Framför allt pratar vi om vilka strategier eleverna/ungdomarna själva har för att hantera eventuella utmaningar.

Målet med Uppdrag: Självkänsla

Det grundläggande syftet med Uppdrag: Självkänsla är att bidra till psykisk hälsa genom att möta ungdomar på deras villkor, skapa tillfälle att öka deras medvetenhet kring vilka utmaningar de har samt vilka strategier som kan finnas för att hantera dem. Enligt forskning vi genomfört tillsammans med Kunskapscentrum för ätstörningar (2017), har Uppdrag: Självkänsla t ex bidragit till att fler elever söker stöd hos elevhälsoteam.

Vem riktar sig Uppdrag: Självkänsla till?

Uppdrag: Självkänsla vänder sig främst till skolor och elever på högstadiet och gymnasiet. Vi tar dock gärna även emot bokningar från föreningar och organisationer som möter ungdomar på olika sätt.

Övrig info

I dagsläget erbjuder vi Uppdrag: Självkänsla i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Norrköping/Linköping och Gävleborg. Bor du på annan ort, välj främst närmaste lokalavdelning. Bor du inte nära någon lokalavdelning, välj Övriga orter.

Workshopen i sig är kostnadsfri, men den som bokar betalar för eventuella reskostnader.

Frågor

Har du frågor, kontakta
Anna-Johanna Dahlkvist
Utbildningskoordinator
anna-johanna.dahlkvist@friskfri.se

 

Bokningsförfrågan Uppdrag: Självkänsla

Fyll i nedanstående formulär.

Workshopen i sig är kostnadsfri, men den som bokar betalar för eventuella reskostnader. Du skickar din bokningsförfrågan genom att välja stad nedan samt några andra uppgifter som vi behöver för att kunna ta emot din förfrågan. Du blir sedan kontaktad av respektive lokalavdelning för vidare överenskommelse.

I dagsläget erbjuder vi Uppdrag: Självkänsla i Gävleborg, Göteborg, Malmö, Karlstad, Norrköping/Linköping och Stockholm. Bor du på annan ort, välj främst närmaste lokalavdelning. Bor du inte nära någon lokalavdelning, välj Övriga orter. Din förfrågan skickas då till rikskansliet, Emrika Larsson utbildningskoordinator, som ser över möjligheterna att boka.

Har du några specifika önskemål om dag, vecka eller tid så precisera det gärna redan i denna förfrågan. Observera att detta är en förfrågan och ingen bokning. Vi återkommer inom 14 arbetsdagar.  Tack för visat intresse!

Välj närmaste lokalavdelning:

Välj

Vald lokalavdelning:

  Välj grupp*

  Årskurs*

  Antal klasser*

  Antal elever/klass*

  Totalt antal deltagare/elever*

  Önskemål om månad eller dagar som passar

  Meddelande

  Kontaktuppgifter

  Namn*

  Företag/skola/organisation*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Din epost*

  Telefonnummer* (gärna mobil eller direktnummer)

  Jag samtycker till behandling av personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personupgifter här.