Uppdrag: Frisk

Uppdrag: Frisk är en föreläsning för dig som vill lära dig mer om ätstörningar. Målet med utbildningen är att ge dig ökad kunskap om tidiga varningssignaler på ätstörningar, lyfta faktorer som kan bidra till ätstörningar och ge dig redskap för att bemöta någon du är orolig för. Uppdrag: Frisk vill också bidra till insikter om hur det går att förebygga att någon drabbas.

Till grund för materialet ligger Frisk & Fris samlade kunskap, med egen erfarenhet av ätstörningar och tillfrisknande som bas – ett unikt perspektiv utifrån att ha varit drabbad eller närstående. Föreläsningen utgår även från forskning och intervjuer med experter, bland annat genom ett nära samarbete med Center for Eating Disorder Innovation (tidigare KÄTS).


Övrig info

Uppdrag: Frisk går att boka som fysisk föreläsning eller som digital föreläsning.
Tidsåtgång: 120 minuter (inkl frågestund).

Föreläsningen kostar 3500 SEK*.

Uppdrag: Frisk leds av personer med bred erfarenhet inom ätstörningsområdet och ofta med egen erfarenhet av att vara drabbad eller närstående.

*Kostnad tillkommer för eventuella resor och boende. Avbokas föreläsningen senare än en vecka före genomförandet, debiteras full avgift.


Frågor

Har du frågor, kontakta
Anna-Johanna Dahlkvist
Utbildningskoordinator
anna-johanna.dahlkvist@friskfri.se


 

Gör en förfrågan

Fyll i nedanstående formulär för att skicka in en förfrågan till oss. Vi återkommer till dig inom 14 arbetsdagar.

Under Övriga kommentarer får du gärna fylla i om det är något särskilt vi behöver veta om din förfrågan samt om du önskar föreläsningen digitalt eller på plats.

Bokningsförfrågan

Välj ort

Välj

Vald ort:

    Jag samtycker till behandling av personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personupgifter här.