TACK

#givingTuesday_FB

I dag, den 1 december, är det Giving Tuesday.  Dagen startade som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om shopping och konsumtion. I dag är det en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.

I dag vill vi säga TACK till alla er som möjliggör vårt arbete med er tid eller med en gåva. TACK till alla er som skänker gåvor eller som startar insamlingar till förmån för oss. TACK till alla ni som pärlar armband eller startar UF-företag och skänker överskottet till oss. TACK till An Ordinary Day, Arla, Bulta Kommunikation, Molind, Emmelie Salomonsson och Lisa Revborn som vi haft pro-bono samarbeten med under året. TACK till alla våra medlemmar – ditt medlemskap är en förutsättning för att vi ska kunna existera som organisation.

Och ett STORT TACK till alla våra volontärer. Det är ni som möter stödsökande varje dag i chatt, mejl och telefon, under öppna träffar, i stödgrupper eller som mentorer. Det är ni som är med och ökar kunskapen om ätstörningar via våra utbildningar och det är ni som är med och påverkar ätstörningsvården med era kunskaper och erfarenheter. Ni gör skillnad!

Vill du hjälpa oss att hjälpa fler? I dag är det en perfekt dag att ge en gåva, bli medlem eller engagera dig som volontär.

 

Ge en gåva 

Swisha till 123 900 08 78 och märk din inbetalning med GÅVA.

Bli medlem

Bli volontär