Stödgrupp för närstående i Stockholm – start 20 mars 2018

Gron

Den 20 mars 2018 startar Frisk & Fri Stockholm en stödgrupp för dig som är närstående till en person som är drabbad av en ätstörning.

Det kan vara svårt att vara syskon, partner, förälder och vän  till någon som är drabbad av en ätstörning och även dem som är runt den drabbade kan behöva kunskap, råd och stöd. Genom att möta andra med liknande erfarenheter, att dela med dig av din berättelse och lyssna till andras kan gruppen fungera som ett stöd för dig. Hur kan man förhålla sig som närstående och hur kan man hantera sina egna känslor såsom sorg, ilska, skuld och maktlöshet. Gruppen träffas vid fyra tillfällen.

Vem kan delta?

• Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre. Om du inte redan är medlem, kan du enkelt bli det här.
• Du som är närstående till någon som har en ätstörning eller ett
problematiskt förhållningssätt till mat.

Ledare för stödgruppen

Vårens stödgrupp leds av Fredrika och Jill.

Tid & plats

Tisdagar: 20 mars, 10 april, 24 april och 8 maj 2018  kl. 18.00-20.00.
Plats: Inedalsgatan 5, Stockholm, Tunnelbana: Fridhemsplan.

Anmälan & frågor

För att anmäla dig till gruppen, mejla  stockholm@friskfri.se senast måndagen den 15 mars 2018. Till denna mejladress kan du också höra av dig om du har några frågor om stödgruppen.

Pris

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar. Om två eller fler från samma familj vill delta är avgiften 500 kr + 250 kr/extra per deltagare.

Obs! Efter du fått bekräftelse på din anmälan ber vi dig att göra din betalning senast den 19 mars via PG: 90 00 87-8. Ange då namn och ”Grupp Sthlm” som referens. Detta garanterar en plats i gruppen.

 

I samarbete med Sensus studieförbund. 

 

 

Postad 05 februari, 2018

Taggar: , , , , ,