Stödgrupp för närstående i Malmö – start 21 november 2018

Star – foto Malin Fröling

Eftersom det var högt söktryck på stödgruppen som startade i oktober erbjuder vi ytterligare en stödgrupp för närstående i Malmö under hösten. Stödgruppen är till för dig som är närstående till en person som är drabbad av en ätstörning.

Det kan vara svårt att vara syskon, partner, förälder och vän  till någon som är drabbad av en ätstörning och även dem som är runt den drabbade kan behöva kunskap, råd och stöd. Genom att möta andra med liknande erfarenheter, att dela med dig av din berättelse och lyssna till andras kan gruppen fungera som ett stöd för dig. Hur kan man förhålla sig som närstående och hur kan man hantera sina egna känslor såsom sorg, ilska, skuld och maktlöshet. Gruppen träffas vid fyra tillfällen.

Vem kan delta?

• Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre. Om du inte redan är medlem, kan du enkelt bli det här.
• Du som är närstående till någon som har en ätstörning eller ett
problematiskt förhållningssätt till mat.

Tid & plats

Onsdagar :21 november, 28 november, 5 december och 12 december 2018,  kl. 18.30-20.30.
Plats: Sensus, Studentgatan 4, Malmö.

Anmälan & frågor

För att anmäla dig till gruppen, mejla malmo@friskfri.se senast onsdagen den 14 november 2018. Till denna mejladress kan du också höra av dig om du har några frågor om stödgruppen.

Pris

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar. Om två eller fler från samma familj vill delta är avgiften 500 kr + 250 kr/extra per deltagare.

Obs! Efter du fått bekräftelse på din anmälan ber vi dig att göra din betalning senast den 14 november via PG: 90 00 87-8. Ange då namn och ”Grupp Malmö” som referens. Detta garanterar en plats i gruppen.

 

I samarbete med Sensus studieförbund. 

 

 

Postad 16 oktober, 2018

Taggar: , , ,