Stödgrupp för drabbade i Stockholm hösten 2017

Ljusgron

I höst erbjuder Frisk & Fri Stockholm en stödgrupp för dig som är drabbad av en ätstörning. Syftet med stödgruppen är att få träffa andra i liknande situation och med vägledning av volontärer diskutera ämnen som är aktuella för gruppen. Fokus i våra stödgrupper är friskhet! Stödgruppen är en möjlighet för dig som medlem att få stöd från andra som är eller har varit i liknande situation, men ersätter inte vård eller behandling.

Vem kan delta?

· Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre.

· Du som är drabbad av en ätstörning eller har ett komplicerat förhållande till mat och strävar efter friskhet. Du behöver inte ha en fastställd ätstörningsdiagnos.

Ledare för stödgruppen

Höstens stödgrupp leds av två volontärer, Paula och Malin vilka båda har egen erfarenhet av att ha varit drabbad av en ätstörning. Precis som alla våra volontärer så är de friska och fria sedan minst två år.

Tid & plats

Datum: 11/10, 25/10, 15/11 och 29/11 2017

Tid: Klockan 18.00-20.00
Plats: Inedalsgatan 5, T: Fridhemsplan, Stockholm

Anmälan

För att delta i en grupp så behöver du vara medlem. Om du inte redan är det, kan du enkelt bli det via vår hemsida.

Du anmäler dig till gruppen genom att maila till stockholm@friskfri.se senast 27/9. Först till kvarn! För att gruppen ska starta krävs det att minst sex personer anmäler sig.

Betalning

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar. Om två eller fler från samma familj vill delta är avgiften 500 kr + 250 kr/extra per deltagare.

Efter du fått konfirmation på din anmälan ber vi dig att göra din betalning senast den 4 oktober till PG: 90 00 87-8. Ange då namn och ”Grupp Sthlm” som referens. Detta garanterar en plats i gruppen.

Frågor

Har du frågor? Maila till stockholm@friskfri.se.

Varmt välkomna!

 

I samarbete med Sensus studieförbund.

 

 

 

Postad 23 augusti, 2017

Taggar: , , , ,