Stödgrupp för drabbade i Stockholm – start 3 mars 2020 (observera nytt startdatum)

Stenhjärta-MalinFröling

Under vårterminen erbjuder Frisk & Fri Stockholm en stödgrupp för dig som är drabbad av en ätstörning. Syftet med stödgruppen är att få träffa andra i liknande situation och med vägledning av volontärer diskutera ämnen som är aktuella för gruppen. Stödgruppen är en möjlighet för dig som medlem att få stöd från andra och uppleva gemenskap, men den ersätter inte vård eller behandling.

Vem kan delta?

·   Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre.
·   Du som är drabbad av en ätstörning eller har ett komplicerat förhållande till mat och strävar efter friskhet. Du behöver inte ha en fastställd ätstörningsdiagnos.

Ledare för stödgruppen

Vårens stödgrupp leds av två volontärer, Tim och Malin, vilka båda har egen erfarenhet av att ha varit drabbad av en ätstörning.

Tid & plats

Datum: 18 februari, 3 mars, 17 mars, 31 mars och 7 april .

OBS! Pga att en av ledarna har fått förhinder, kommer träffen den 18:e februari ställas in men ersättas med träff den 7:e april.

Tid: Klockan 18.00-20.00.
Plats: Inedalsgatan 5, Stockholm, T: Fridhemsplan.

Anmälan

Du anmäler dig till gruppen genom att mejla till stockholm@friskfri.se senast den 24 februari. Först till kvarn! För att gruppen ska starta krävs det att minst fyra personer anmäler sig.

För att delta i en grupp så behöver du vara medlem. Om du inte redan är det, kan du enkelt bli det här.

Betalning

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar.

Efter att du har fått bekräftelse på din anmälan ber vi dig att göra din betalning senast den 24 februari till PlusGiro: 90 00 87-8. Ange då namn och ”Grupp Sthlm” som referens. Betalningen ska vara gjord innan gruppen startar.

Har du frågor? Kontakta oss på stockholm@friskfri.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

I samarbete med Sensus studieförbund.

 

 

 

Postad 03 december, 2019

Taggar: , , ,