Stödgrupp för drabbade i Stockholm – start 25 april 2018

Turkos

Under april och maj erbjuder Frisk & Fri Stockholm en stödgrupp för dig som är drabbad av en ätstörning. Syftet med stödgruppen är att få träffa andra i liknande situation och med vägledning av volontärer diskutera ämnen som är aktuella för gruppen. Fokus i våra stödgrupper är friskhet! Stödgruppen är en möjlighet för dig som medlem att få stöd från andra som är eller har varit i liknande situation, men ersätter inte vård eller behandling.

Vem kan delta?

·   Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre.
·   Du som är drabbad av en ätstörning eller har ett komplicerat förhållande till mat och strävar efter friskhet. Du behöver inte ha en fastställd ätstörningsdiagnos.

Ledare för stödgruppen

Vårens stödgrupp leds av två volontärer, Paula och Angelica, vilka båda har egen erfarenhet av att ha varit drabbad av en ätstörning. Precis som alla våra volontärer så är de friska och fria sedan minst två år.

Tid & plats

Datum: 25 april, 2 maj, 16 maj och 30 maj 2018.
Tid: Klockan 18.00-20.00.
Plats: Inedalsgatan 5, Stockholm, T: Fridhemsplan.

Anmälan

Du anmäler dig till gruppen genom att mejla till stockholm@friskfri.se senast den 10 april. Först till kvarn! Vi uppskattar tidiga anmälningar då vi är utan kontaktperson under perioden 1-23 april. För att gruppen ska starta krävs det att minst sex personer anmäler sig.

För att delta i en grupp så behöver du vara medlem. Om du inte redan är det, kan du enkelt bli det här.

Betalning

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar.

Efter du fått bekräftelse på din anmälan ber vi dig att göra din betalning senast den 15 april till PG: 90 00 87-8. Ange då namn och ”Grupp Sthlm” som referens. Detta garanterar en plats i gruppen.

Frågor och mer information

Har du frågor? Kontakta oss på stockholm@friskfri.se 

 

 

I samarbete med Sensus studieförbund.

 

Postad 19 februari, 2018

Taggar: , , ,