Inställd – Stödgrupp för drabbade i Stockholm – start 16 april 2020

Trädet vid stranden-Malin Sjöström

Stödgruppen är inställd

Frisk & Fri kommer i sin verksamhet i kontakt med människor som kan tillhöra en riskgrupp för coronaviruset. Vi vill visa omtanke och gör det vi kan för att inte riskera att medverka till eventuell smittspridning av viruset.

Vi ställer in våra öppna träffar och stödgrupper fram till 1 maj

Därefter tar vi ett nytt beslut om en eventuell förlängning. Är du deltagare på en stödgrupp så återkommer vi längre fram med förslag om nya tider för gruppträffarna.


Under vårterminen erbjuder Frisk & Fri Stockholm en stödgrupp för dig som är drabbad av en ätstörning. Syftet med stödgruppen är att få träffa andra i liknande situation och med vägledning av volontärer diskutera ämnen som är aktuella för gruppen. Stödgruppen är en möjlighet för dig som medlem att få stöd från andra och uppleva gemenskap, men den ersätter inte vård eller behandling.

Vem kan delta?

·   Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre.
·   Du som är drabbad av en ätstörning eller har ett komplicerat förhållande till mat och strävar efter friskhet. Du behöver inte ha en fastställd ätstörningsdiagnos.

Ledare för stödgruppen

Vårens stödgrupp leds av två volontärer, Paula och Teres, vilka båda har egen erfarenhet av att ha varit drabbad av en ätstörning.

Tid & plats

Datum: 16 april, 23 april, 7 maj och 28 maj 2020.
Tid: Klockan 18.00-20.00.
Plats: Inedalsgatan 5, Stockholm, T: Fridhemsplan.

Anmälan

Du anmäler dig till gruppen genom att mejla till stockholm@friskfri.se senast den 6 april. Först till kvarn! För att gruppen ska starta krävs det att minst fyra personer anmäler sig.

För att delta i en grupp så behöver du vara medlem. Om du inte redan är det, kan du enkelt bli det här.

Betalning

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar.

Efter att du har fått bekräftelse på din anmälan ber vi dig att göra din betalning senast den 6 april till PlusGiro: 90 00 87-8. Ange då namn och ”Grupp Sthlm” som referens. Betalningen ska vara gjord innan gruppen startar.

Har du frågor? Kontakta oss på stockholm@friskfri.se.

 

 

 

 

Postad 03 december, 2019

Taggar: , , ,