Ge en gåva

Som givare ger du oss möjligheten att stödja människor som är drabbade av en ätstörning och deras närstående. Du stärker vår röst i samhället och gör det möjligt för oss att arbeta förebyggande bland barn, ungdomar och vuxna i hela landet.  Tack för din gåva!

Kortbetalning eller Swish

Jag vill skänka en gåva som

Privatperson Företag


Swish via qr-kod

Du kan swisha genom att scanna följade qr-kod och sedan välja valfritt gåvobelopp. Det går även att swisha genom använda vårt gåvoformulär ovan.

Swisha din gåva till 123 900 08 78 och märk din betalning med GÅVA.

Observera att vi inte kan svara på eller ta emot önskemål i Swish-meddelandefältet. Det är endast gåvor som kan tas emot via Swish.


Facebook

Gåva
Gå till vår facebooksida www.facebook.com/friskfri/ och klicka på knappen ”ge en gåva”

Starta insamling
Du kan även välja att starta en insamling på Facebook.
Gå till insamlingar och välj oss som förmånstagare, följ sedan guiden för att starta din insamling.


SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.


Plusgiro

Du kan även ge ditt gåvobelopp enkelt via vårt Plusgiro 90 00 87-8.
Allt du behöver är att märka inbetalningen med ”gåva”.


Vill du ge en gåva som present? 

Vill du skänka en gåva till oss som en present till någon annan? Då kan vi ordna med ett gåvobevis i pdf-format som du själv kan skriva ut och ge bort. Mejla till service@friskfri.se så hjälper vi dig inom 1-3 arbetsdagar. 

 

90_Konto_Logo_RGB

Frisk & Fri har ett 90-konto och kontrolleras årligen av Svensk Insamlingskontroll. 90-kontot är en bekräftelse på att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader.
Vi är även ordinarie medlem i Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande. Giva Sveriges uppdrag är att säkra etisk, transparent och professionell insamling av gåvor och arbetar med att stärka kvalitet och styrning i insamlingsorganisationer. Som medlem i Giva Sverige följer och rapporterar vi därför på Giva Sveriges kvalitetskod.