Bli stödmedlem

Varje individ och varje organisation som går med i Frisk & Fri stärker vår påverkanskraft i vården, media och i samhället. Genom ett stödmedlemskap eller organisationsmedlemskap hjälper du oss även att stärka våra förebyggande insatser för unga samt stärka vårt stödarbete i hela landet.

Stödmedlemskap (200 kr) – gäller för privatpersoner

Som stödmedlem får du
– medlemstidningen Insikt 4 gånger/år
– information om vad som händer och erbjuds i din lokalavdelning via mejl

Du blir enkelt medlem via kortbetalning här på hemsidan. För att komma till registrering och betalning av medlemskap, klicka på länken nedanför.

 

För att välja och betala medlemskap – klicka här.

 

Bekräftelsemejl

När vi har registrerat ditt medlemskap i vårt medlemsregister skickar vi ut ett välkomstmejl till den mejladress du angivit. Detta görs inom 7 arbetsdagar.

Frågor och information om medlemskap

Vid frågor gällande medlemskap kontakta gärna oss på service@friskfri.se eller på telefon 08-20 72 14.

PuL

Personuppgifterna lagras enligt PuL. För att kunna hantera ditt medlemskap på bästa sätt behöver vi lagra dina personuppgifter såsom personnummer, namn- och kontaktuppgifter samt uppgifter om dina betalningar till Frisk och Fri – Riksföreningen mot ätstörningar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen (PuL), vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till tredje part. Mer information om hur Frisk och Fri hanterar medlemmarnas personuppgifter.

Ladda ner förteckning och riktlinjer för behandling av personuppgifter, PUL.
Frisk & Fri-PuL