Press och media

Frisk & Fri vill synliggöra och lyfta ämnet ätstörningar och det gör vi bland annat genom att ställa upp i intervjuer och artiklar. Vill du tipsa oss om relevanta inslag och artiklar i press och media, får du gärna maila press@friskfri.se.

Pressansvarig
Anna Ovsiannikov nås på press@friskfri.se eller telefon 072 – 250 72 77.


Sociala medier

Maja Engström hanterar föreningens aktivitet i sociala medier. I dagsläget finns vi på Facebook. På vår Facebooksida delar vi sådant som sker i lokalavdelningarna och i riksföreningen. Vi delar även artiklar, radioinslag, poddar, tv-inslag mm där någon från föreningen medverkar alternativt där samarbetspartners till oss medverkar eller står som avsändare.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att dela olika former av efterlysningar av intervjupersoner för studentuppsatser, gymnasiearbeten eller liknande.

Vid frågor, kontakta Maja Engström maja.engstrom@friskfri.se

Maja Engström ansvarig sociala medier


Riktlinjer för vår Facebook-sida

Vi vill gärna att du som följare använder dig av möjligheten att kommentera inlägg och innehåll. För ett bra och seriöst diskussionsklimat finns det dock regler du behöver följa.

Det är inte tillåtet:

-att namnge enskilda terapeuter, läkare, sjukhus eller behandlingshem. Detta då det kan ge falska förhoppningar eller skapa oro.

-att sprida budskap som kan vara triggande såsom att nämna någon vikt, antal träningspass, eller antalet destruktiva handlingar.

-att skriva om metoder för viktnedgång eller viktuppgång.

-att visa bilder som kan vara destruktiva och triggande för andra personer.

-att länka till bloggar, artiklar och så vidare som innehåller ovanstående exempel.

-att göra reklam för kommersiella produkter eller tjänster.

-Frisk & Fris administratörer förbehåller sig rätten att radera kommentarer och inlägg som strider mot de regler som nämns ovan med hänsyn till övriga följare. Synpunkter på modereringen ska inte skrivas i kommentarsfälten. De ska istället mailas till oss direkt.