Öppen träff för närstående i Stockholm – 8 december 2021

Jul – grankotte

En öppen träff riktar sig till dig som är närstående till någon som är drabbad av en ätstörning, till exempel som partners, föräldrar, vänner, släkt och kollegor.
Samtalsledarna lägger vikt vid ett gott samtalsklimat och låter samtalet utgå ifrån vad gruppen har för behov och önskemål.

Genom att möta andra med liknande erfarenheter, att dela med dig av din berättelse och lyssna till andras fungerar träffarna som ett stöd. De är öppna för alla, oavsett typ av ätstörning och oavsett om din närstående har en diagnos eller inte. Du kanske bara känner oro för att någon i din närhet har ett problematiskt förhållningssätt till mat, kropp och träning.

Träffen leds av två volontärer med erfarenhet av att ha varit närstående eller drabbad. Alla volontärer är friska och fria sedan minst två år.

Vem kan delta?

• Du som är 18 år eller äldre
• Du behöver inte vara medlem men vi ser gärna att du är det då fler medlemmar möjliggör detta stödarbete. 

Tid & Plats

Onsdag den 8 december 2021, klockan 18.00-19.30.
Inedalsgatan 5, Stockholm  (T:bana Fridhemsplan).

Information och anmälan

Träffarna är kostnadsfria. Föranmälan krävs, då det finns ett begränsat antal platser. Sista anmälningsdag är 6 december. Denna görs till stockholm@friskfri.se.  Hit kan du också höra av dig om du har några frågor.

Varmt välkomna!

Vi vill tacka Stiftelsen Oscar Hirschs Minne och Byggnadsstiftelsen S:t Erik som genom sitt bidrag möjliggör julstödet.

I samarbete med Sensus Studieförbund.