Inställd – Öppen träff för närstående i Malmö – 17 mars 2020

Blåsippor – foto Malin Fröling

Den öppna träffen är inställd

Frisk & Fri kommer i sin verksamhet i kontakt med människor som kan tillhöra en riskgrupp för coronaviruset. Vi vill visa omtanke och gör det vi kan för att inte riskera att medverka till eventuell smittspridning av viruset. Därför sträcker sig våra åtgärder längre än Folkhälsomyndighetens nuvarande rekommendationer. 

Vi ställer in våra öppna träffar och stödgrupper under de närmaste två veckorna (16 mars – 29 mars)

Den 26 mars tar vi ett nytt beslut om en eventuell förlängning. Är du deltagare på en stödgrupp så återkommer vi längre fram med förslag om nya tider för gruppträffarna.

Du kan få stöd som vanligt via mejl, chatt, Närståendelinjen och Ätstörningslinjen.


Frisk & Fri Malmö bjuder in till en öppen träff för närstående. Såväl medlemmar som icke-medlemmar är välkomna. Ni har möjlighet att ta upp frågor och funderingar. Vi lyssnar alltid efter vad kvällens grupp har för behov. Syftet med träffen är att träffa andra i liknande situation och att få stöd i sin roll som närstående. Träffen leds av två volontärer som har erfarenhet av att ha varit närstående och tidigare drabbad.

Tid & plats

Tisdag den 17  mars 2020, klockan 18:30 – 20:30
Plats: Sensus, Studentgatan 4, vid Hansakompaniet, Malmö

Vem kan delta?

• Du som är 18 år eller äldre
• Du behöver inte vara medlem men vi ser gärna att du är det då fler medlemmar möjliggör detta stödarbete. 

Övrig information och frågor

Den öppna träffen för närstående är kostnadsfri och ingen föranmälan krävs. Har du några frågor så mejla oss på malmo@friskfri.se


Postad 11 mars, 2020

Taggar: , , ,