Öppen träff för drabbade och närstående i Umeå – 14 maj 2019

Krokus ovanifrån – foto Malin Sjöström

Frisk & Fri Umeå bjuder in till en öppen träff för drabbade och närstående. Träffen sker i samarbete med Freja ätstörningsmottagning och vi kommer att hålla träffen i Frejas lokaler.

En öppen träff riktar sig till dig som själv är drabbad av en ätstörning, eller till dig som är närstående till någon som är drabbad, till exempel som partner, förälder, vän, släkting och kollega.

Genom att möta andra med liknande erfarenheter, att dela med dig av din berättelse och lyssna till andras fungerar träffarna som ett stöd. De är öppna för alla, oavsett typ av ätstörning och oavsett om du har en diagnos eller inte. Du kanske bara känner oro för att du eller någon i din närhet har ett problematiskt förhållningssätt till mat, kropp och träning.

Träffen leds av volontärer med erfarenhet av att ha varit närstående eller drabbad. Alla volontärer är friska och fria sedan minst två år. Personal från Freja kommer även att medverka på träffen.

Tid och plats

Tisdagen den 14 maj 2019.
Tid: kl.18.00-20.00
Adress: Freja ätstörningsmottagning, Sveagatan 18, Umeå

Vem kan delta?

• Du som är 18 år eller äldre
• Du behöver inte vara medlem

Anmälan och övrig information

Våra öppna träffar är kostnadsfria. Vi tar gärna emot föranmälan till umea@friskfri.se men det går även bra att bara komma utan anmälan. Har du några frågor så kontakta oss på umea@friskfri.se

Varmt välkomna