Nyckeln till ett friare liv

Camilla Andersson

Stockholms lokalavdelning bjuder in till en inspirationsworkshop med diskussioner och musik, uppdelat på fyra träffar under hösten.

Nyckeln till ett friare liv är en personlig, inspirerande och tankeväckande workshop där det diskuteras och reflekteras kring frihet, valfrihet, rädslor, framgångar, motgångar… ja, livet i största allmänhet. Du får fundera på dina mål och drömmar och inspireras till att leva på det sätt som du själv väljer. Parallellt med det berättar Camilla om sin egen jakt på nyckeln till ett friare liv utifrån ekvationen: Valfrihet – Rädslor = Frihet!

Camilla Andersson är beteendevetare, personalvetare och coach. Efter att ha arbetat heltid fem år inom rekryteringsbranschen startade hon eget för att jobba med personlig utveckling genom coaching och föreläsningar, samtidigt som hon jobbar mot målet att förverkliga barndomsdrömmen om att bli sångerska. När Camilla i tonåren fick en ätstörning ledde det även vidare till mobbning, en försämrad självkänsla och ett allmänt utanförskap. Det i sin tur ledde vidare till att hon slutade med sången och musiken i många år och nästan tappade bort den drömmen. Genom sin berättelse drar hon paralleller mellan att ha en ätstörning och att låsa in sig själv i ett fängelse och tappa nyckeln – nyckeln till sig själv. Hon sjunger även egenskrivna låtar som handlar om allt från instängdhet och motgångar till frihet, förverkligade drömmar och framgångar.

Missa inte dessa tillfällen att inspireras till ett roligare och friare liv!

Tid och plats

Workshopen delas upp på fyra tisdagskvällar under hösten:

10 september
8 oktober
12 november
10 december

Kl. 18.30-20.00. Inedalsgatan 5, T-bana Fridhemsplan.

Anmälan

Sker via mail till stockholm@friskfri.se senast den 9 sep.
På grund av begränsat antal platser är anmälan bindande. När anmälan är gjord erhåller du en bekräftelse av oss samt betalningsuppgifter.

Pris

Totalt pris
220 kronor för medlemmar
440 kronor för icke medlemmar

 

Postad 21 augusti, 2013

Taggar: , , , ,