Köpvillkor

Är det något du undrar över gällande våra villkor kan du kontakta oss på sofia.selenius@friskfri.se

Vårt juridiska namn är: Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar, organisationsnummer: 802012-8925, adress: Inedalsgatan 5, 112 33 Stockholm Sverige.

När får jag min beställning?

Dina inloggningsuppgifter till webbutbildningen I Care skickas direkt efter betalningen till angiven mejladress. Om du inte fått dina inloggningsuppgifter kontrollera gärna först din skräpkorg och kontakta oss vid behov på sofia.selenius@friskfri.se

Pris

Priset uppges i svenska kronor. Som ideell förening är vi momsbefriade.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte vår I Care webbutbildning då denna på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas

Något som inte fungerar?

Du är alltid välkommen att kontakta vår ansvarige för idrottssamarbeten på sofia.selenius@friskfri.se.

Betalningsalternativ

Vi använder DIBS för säkra kortbetalningar. Läs mer om DIBS här: http://dibs.se

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss på sofia.selenius@friskfri.se. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter till någon förutom till e-learningssystemet LUVIT som tillhandahålls av Grade AB. Det gör vi för att ett användarkonto ska kunna skapas hos dem så att du kommer åt din webbaserade utbildning. Läs mer om vår Privacy Policy här.

Under 2018 ersätts PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Har du frågor kring hur vi behandlar din information som titta gärna på vår privacy policy eller kontakta oss på sofia.selenius@friskfri.se.