Kallelse- Riksföreningens årsmöte – 25 april 2021

Varmt välkommen- Årsmöte och panelsamtal 2021 – banner hemsida storlek 1063 x 360 (1)

Vi hälsar dig välkommen till riksföreningens årsmöte och tillhörande panelsamtal om covid-19, konsekvenser och lärdomar.

Årsmötet är öppet för alla medlemmar och ger möjligheten att gemensamt påverka föreningens framtid och arbete. Även i år blir vårt årsmöte digitalt. Vi hoppas att detta upplägg bidrar till att underlätta deltagandet för alla medlemmar, oavsett var i landet du bor.

Tid & plats för årsmöte

Datum: Söndag 25 april 2021
Digitalt via Zoom.
Tid:  kl. 14.15

Anmälan

Anmäl ditt deltagande på årsmötet och panelsamtalet här – senast 19 april.

Alla medlemmar som har anmält sig till årsmötet kommer att få en möteslänk på mejlen direkt efter anmälan. Spar denna så att du har den kvar till mötet. Via mötesinbjudan kan du delta på årsmötet och panelsamtalet online – via din dator eller mobil.


Årsmöteshandlingar

Vald revisor för år 2020 Staffan Svedin, HQV Stockholm AB har p.g.a. sjukskrivning varit tvungen att avsäga sig uppdraget i januari. Lena Normann, auktoriserad revisor, på samma byrå som Staffan, har erbjudit sig att ta på sig uppdraget. Val av Lena görs på ordinarie stämma.

 


Panelsamtal

Livet med och efter Corona

Covid-19 har påverkat oss alla och hela samhället. Nu har CEDI (Centre for Eating Disorders Innovation) vid Karolinska institutet publicerat en studie med syfte att undersöka hur personer med ätstörningar upplever de förändrade livsomständigheterna under pandemin. David Clinton från CEDI berättar kort om studien och vi diskuterar sedan tillsammans.

I panelen deltar:

David Clinton,
leg. Psykolog, leg. psykoterapeut, psykoanalytiker, docent vid KI och forskare vid CEDI och före detta ordförande i Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar

Fredrika Sandell,
internutbildningsansvarig, Frisk & Fri

Stefanie Nold,
verksamhetschef, Frisk & Fri

I den märkliga tid vi befinner oss i blir stödet från Frisk & Fri extra viktigt för många. Hur kan vi som ideell aktör agera när oron sprider sig i samhället – och vilka lärdomar finns för framtiden? Samtalet leds av Thor Rutgersson, pressansvarig, Frisk & Fri. Alla medlemmar är välkomna att delta med frågor och reflektioner.

Tid & plats för panelsamtal

Klockan 11-13.
Digitalt via Zoom.

Postad 23 mars, 2021

Taggar: , , ,