Julklappstips

Jul – paket

Ge bort ett gåvobevis

Vet du inte vad du ska hitta på som julklapp? Då vill vi tipsa om att du kan ge en gåva till oss och få ett gåvobevis i pdf-format som du själv kan skriva ut och ge bort. Då sprider din gåva dubbel glädje.

Hur gör jag då?

Skänk en gåva  via vår hemsida. Mejla sedan till service@friskfri.se och ange namnet på den som ska stå som mottagare på gåvobeviset. Berätta också om det ska vara en julklapp eller vanlig present. Vi mejlar tillbaka gåvobeviset inom 1-3 arbetsdagar.


Handla via TeamTogether-anslutna butiker

Vi är en av förmånstagarna i Team Together. Nätbutiker som är anslutna till Team Together donerar ett visst belopp per köp till en ideell förening. Den som köper väljer vilken ideell förening som får donationen. Handlingen du redan gör bidrar på så sätt kostnadsfritt till vårt arbete. Om du handlar online, kika gärna om den butiken du vill köpa ifrån finns hos Team Together – och välj Frisk & Fri som förmånstagare. På så sätt gör våra vardagshandlingar, som vi ändå behöver göra, skillnad. Till Team Together är över 250 butiker anslutna.

Mer info om hur du gör för att handla och stötta oss på samma gång finns på https://teamtogether.se eller i deras app.


Handla i vår webbutik

Vill du också ha en tröja, tygkasse eller ett mobilskal med ett väldigt viktigt budskap? I vår webbutik hittar du precis det. Perfekt som julklapp till dig själv eller till någon annan. Eller vill du ge en gåva som hjälper oss att hjälpa fler? Det är möjligt.

Alla våra unika tryck finns tillgängliga

Sommartryck 2021 är skapat av Gabriella Lindelöw, grafisk formgivare från Stockholm
Vintertryck 2020 är skapat av Lisa Revborn, konstnär från Göteborg.
Sommartryck 2020 är skapat av Emmelie Salomonsson, illustratör boende i Värmland

Vårt basutbud går givetvis också att beställa.

Besök butiken här

Postad 17 december, 2021

Taggar: , , ,