Frisk & Fri i Lokaltidningen Halmstad

bilde

Marie Westerberg var under flera år drabbad av en ätstörning. Nu vill hon använda sina egna erfarenheter för att hjälpa andra och har därför blåst nytt liv i Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar, lokalavdelning i Halmstad.

– Just nu är vi väldigt få och vi kommer därför till en början främst att arbeta med stöd via mejl. Men ju fler aktiva vi blir desto mer kan vi utveckla verksamheten, säger Marie.

– Jag trodde aldrig att tankarna skulle försvinna helt och hållet, jag trodde jag skulle behöva bära med mig ätstörningen hela livet. Det tog tid men en dag var allt borta, jag kände mig helt och hållet frisk. Det går faktiskt att bli helt frisk och det vill jag att andra som är sjuka ska förstå, förklarar hon.

Läs mer hela artikeln här.

 

 

 

 

 

 

 

Postad 23 april, 2014

Taggar: , ,