Företag

Ätstörningar är en stor utmaning på hemmaplan, i skolan och i arbetslivet. Att våga prata om ätstörningar och att agera vid misstanke om att någon kan vara drabbad är ofta väldigt svårt.

Med vår mer än 30-åriga erfarenhet kan vi i Frisk & Fri stödja ditt företag i att öka kunskapen om ätstörningar. Genom ditt ställningstagande kan du skapa ett klimat som underlättar för att prata om, förebygga och bemöta ätstörningar.

Vi söker och erbjuder ömsesidigt givande samarbeten som passar ditt företags CSR-strategi och vår värdegrund. Ditt företag kan bidra till vår verksamhet både ekonomiskt och med er kunskap! Samtidigt kan vi hjälpa er i att skapa ett sunt företagsklimat som hjälper att förebygga och bemöta ätstörningar.


Vill du samarbeta med oss?

Är ditt företag intresserad av ett samarbete? Du är varmt välkommen att kontakta vår verksamhetsansvariga Stefanie Nold, stefanie.nold@friskfri.se


Bli organisationsmedlem

Vill ni prenumerera på Insikt och samtidigt stödja vår verksamhet? Bli då organisationsmedlem. Detta medlemskap gäller för vårdenheter, myndigheter, föreningar, företag och andra organisationer.

Som organisationsmedlem får ni
– medlemstidningen Insikt 4 gånger/år.
– 10 % rabatt på annonsering i Insikt.
– information om vad som händer och erbjuds i din lokalavdelning via mejl.

Läs mer och bli medlem här.