Föreläsning – Jag ville inte bli smal, jag försökte bara att hantera livet – 26 oktober 2018

Stenhjärta-MalinSjöström

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolans frukostmöte

Jag ville inte bli smal, jag försökte bara att hantera livet
-Om ätstörningar, bemötande och friskhet

Till detta frukostmöte är  Maja Engström från Frisk & Fri Norrköping/Linköping inbjuden. Maja kommer att dela med sig av sina erfarenheter av att tidigare ha varit drabbad. Hon kommer även att berätta om orsaker till att någon drabbas av ätstörningar, tidiga tecken och vågen att bli frisk. Hon tar upp frågor som: Varför drabbas vissa av ätstörningar? Hur vanligt är det? Hur bemöter jag någon som jag tror är drabbad? Och går det att bli frisk?

Maja vänder sig till alla som möter människor i sin vardag, både privat eller i sitt yrke.

Tid och plats

Fredag 26/10 2018,  kl. 8.30-10.00 Studieförbundet Vuxenskolan, Bäckgatan 4B, Nässjö.

Pris

Kostnad föreläsning inklusive frukost: 100 kronor. Betalas på plats via swish eller via faktura.

Anmälan

Mejla till madeleine.svard@sv.se senast tisdag 23/10. Ange eventuell specialkost.

Postad 06 september, 2018

Taggar: , , ,