Planerade öppna träffar & stödgrupper

Här nedan hittar du alla inplanerade öppna träffar och stödgrupper som äger rum.

Är du intresserad av vad som händer på en specifik ort går du enklast in på respektive lokalavdelning sida för att se alla planerade arrangemang, samt kontaktuppgifter.


Digitala träffar

Oavsett var i landet du bor finns det nu möjlighet att delta på öppna träffar. Frisk & Fri erbjuder numer digitala träffar. Dessa träffar kommer att publiceras på denna sida vartefter de planeras in.


Fysiska träffar

Vi ställer in våra lokala öppna träffar och stödgrupper och satsar på att stärka upp våra digitala öppna träffar och stödgrupper. Vi vill visa omtanke i samband med pandemin och iaktta försiktighet för att inte medverka till eventuell smittspridning av viruset. Detta beslut bygger också på att vi är medvetna om att vi i vår verksamhet kan komma i kontakt med människor som löper en högre risk av att tillhöra en riskgrupp. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och informerar här på hemsidan när vi startar upp våra lokala öppna träffar och stödgrupper igen. Flera är redan inplanerade under våren och dessa tänds upp så snart förutsättningarna ser annorlunda ut.

Du kan få stöd som vanligt via mejl, chatt, Närståendelinjen och Ätstörningslinjen.


Snodroppe