Emma Igelström om 5:2

Skärmavbild 2013-09-04 kl. 19.28.21

”Ok, kan vi inte bara sluta försätta våra kroppar i svält? Sluta plåga våra organ? Sluta mixtra med det kroppen är gjord för?
Kan vi inte bara satsa på en sund och aktiv livsstil?
Jag blir frustrerad när jag ser samma personer som stod och predikade lchf förra året, står och predikar 5:2 nu. Tjänar massa pengar på vårt dåliga samvete, att vi njutit och unnat oss på semestern. Samma sak varje år. I slutet av augusti, nya mirakelmetoder för snabb viktminskning.
Jag blir arg när min sexåriga dotter förklarar att hon inte vill äta för det gör inte hennes kompisars mammor två dagar i veckan.

Jag har testat allt för att gå ner i vikt. Jag har svältit mig själv. Jag har ätit och spytt. Jag har testat dieter, pulver, uteslutit både det ena och det andra. Mat har tagit en sån stor del av mitt liv att jag antagligen missat massa andra roliga saker.”

Läs hela Emmas text här.

Postad 04 september, 2013

Taggar: ,