Digitalt årsmöte i Malmö – 4 maj 2021

shutterstock_1495439372

Frisk & Fri Malmö vill bjuda in dig som medlem till vårt digitala årsmöte och efterföljande medlemsföreläsning.


Tid & plats

Tisdag 4 maj 2021, kl. 17.00
Digitalt möte – Länk till mötet skickas ut efter vi fått in din anmälan


Årsmöteshandlingar

Skickas per mejl efter anmälan.


Nominera kandidater till styrelse

Vi söker personer som vill kandidera som styrelseledamöter eller valberedning i Frisk & Fri Malmö. Styrelsen väljs på årsmötet och uppdraget genomförs på ideell bas. Som för alla våra volontära uppdrag behöver du som tidigare varit drabbad ha känt dig frisk och fri sedan minst två år tillbaka. Som närstående ska du uppleva att den drabbade mår bra och att du inte behöver stöd för egen del just nu. Det är viktigt att du kan avsätta tid för att delta i de styrelsemöten som bestäms.

Är du eller någon du känner en lämplig kandidat? För nominering mejla gärna styrelsens valberedning, på malmovalberedning@friskfri.se så snart som möjligt.


 

Föreläsning

I anslutning till årsmötet får vi (digitalt) besök av två representanter från Region Skånes ätstörningscentrum. Ätstörningscentrum, som är placerat i Lund, omfattar bland annat regionens specialiserade slutenvårdsavdelning för ätstörningsdrabbade. Här finns även dagvård, samt den lokala öppenvårdsmottagningen. Vi är väldigt glada över att de gästar oss – en dialog med vården har länge varit efterfrågad bland våra medlemmar och stödsökande. Så ta nu chansen och medverka den 4 maj, och passa på att ställa dina frågor direkt till vården! 

Dialogen med vården (gästföreläsningen) pågår kl. 18-19.30.

De som besöker oss är Ida och Mia:

Ida Lidenmark är specialistsjuksköterska i psykiatri och teamledare på avd 5, högspecialiserad heldygnsvård för ätstörningspatienter. Hon har jobbat på avd 5 med ätstörningar sedan 2013 och innan dess inom allmänpsykiatrin.

Mia Lundgren, har jobbat i psykiatrin i 15 år och 13 år på ätstörningscentrum i Lund som behandlare. Nu mera arbetar hon som samordnare för ätstörningsvården i Skåne med utbildning, utveckling samt att stödja allmänpsykiatrin gällande ätstörningspatienter.

Vi kommer berätta om hur ätstörningsvården på regionalt ätstörningscentrum och i region Skånes allmänpsykiatri ser ut, skillnad på primär och sekundär ätstörning, samsjuklighet samt hur söker man vård. Återfall, uppföljning och hur vi i regionen arbetar med det. Vi vill också svara på frågor från er och höra vad ni har att dela med er av, exempelvis upplevelser kring bemötande, er livsresa osv. Vi ser fram emot att också föra en dialog med Frisk & Fris medlemmar kring ex. betydelsen av att bli frisk, vad kan vi i vården bli bättre på med mera.
Vi ser fram emot att ses 
Mia och Ida
Region Skånes ätstörningscentrum


Anmälan

Anmäl ditt deltagande på lokalavdelnings årsmöte till malmo@friskfri.se senast den 30 april.  Ange om du vill närvara på årsmötet eller gästföreläsningen, eller båda två.


VARMT VÄLKOMNA

Postad 23 mars, 2021

Taggar: ,