Digital stödgrupp för drabbade – start 7 februari 2022

Namnlös design

Med start i februari erbjuder Frisk & Fri en digital stödgrupp för dig som är drabbad av en ätstörning. Syftet med stödgruppen är att få träffa andra i liknande situation och med vägledning av volontärer diskutera ämnen som är aktuella för gruppen. Stödgruppen är en möjlighet för dig som medlem att få stöd från andra och uppleva gemenskap, men ersätter inte vård eller behandling. Det är Frisk & Fris lokalavdelning i Malmö och Stockholm som anordnar denna stödgrupp och volontärerna som leder gruppen är hemmahörande i Malmö och Stockholm. Gruppen är dock öppen för alla oavsett var i landet du bor.


Vem kan delta?

·   Medlemmar i Frisk & Fri som är 18 år eller äldre.
·   Du som är drabbad av en ätstörning eller har ett komplicerat förhållande till mat och strävar efter friskhet. Du behöver inte ha en fastställd ätstörningsdiagnos.


Ledare för stödgruppen

Stödgruppen leds av två volontärer, Tim och Linnea, vilka båda har egen erfarenhet av att ha varit drabbad av en ätstörning.


Datum & tid

Datum: måndagar 7 februari, 21 februari, 7 mars, och 21 mars 2022.
Tid: Klockan 18.00-19.30.
Stödgruppen kommer ske via Zoom. Mer information får du när du anmält dig och betalat avgiften.


Anmälan

Du anmäler dig till gruppen genom att mejla till malmo@friskfri.se senast den 1 februari. Först till kvarn! För att gruppen ska starta krävs det att minst fyra personer anmäler sig.
För att delta i en grupp så behöver du vara medlem. Om du inte redan är det, kan du enkelt bli det här.

Det finns 4 platser kvar.


Betalning

Priset för att delta i grupp är 500 kr totalt för 4 träffar.

I samband med att du får bekräftelse på att du fått plats i stödgruppen, kommer du att få dina inbetalningsuppgifter. Betalningen ska göras snarast från det att du fått din bekräftelse.


Har du frågor? Kontakta oss på malmo@friskfri.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

I samarbete med Sensus studieförbund. 

Postad 11 januari, 2022

Taggar: , , ,