Bli månadsgivare

Maria-jordgubbe

Vi har alla en anledning att vara med i kampen mot ätstörningar. En del av oss oroar sig för våra barn, en del insjuknar själva medan andra drabbas genom att vara närstående eller kollegor. På ett eller annat sätt berörs de flesta av oss någon gång i livet av ätstörningar.

När du blir månadsgivare hjälper du oss att arbeta för ett samhälle utan ätstörningar där alla är fria att vara sig själva. Med hjälp av ditt månadsgivande kan vi fortsätta att stödja, påverka och arbeta förebyggande.

Att regelbundet ge stöd som månadsgivare bidrar till att vi kan hålla nere våra administrativa kostnader. Du bidrar via autogiro med samma belopp varje månad.

Bli månadsgivare genom att välja ett av alternativen:

Alternativ 1

Sms:a MÅNADSGIVARE50 eller MÅNADSGIVARE100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kronor per månad. När vi mottagit ditt SMS får du en bekräftelse från oss och därefter debiteras beloppet på din mobilräkning varje månad. Du får en ny bekräftelse via SMS varje månad. Du kan enkelt avsluta ditt givande genom att skicka MånadsgivareSTOPP till 729 80.

Alternativ 2

Fyll i Autogiroanmälan och skicka till
Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar
Inedalsgatan 5
11233 Stockholm.

Alternativ 3

Maila ditt namn och adress till stefanie.nold@friskfri.se så skickar vi hem en blankett för ifyllnad.
Du kan ändra eller säga upp ditt månadsgivande genom att ringa till oss på 08-20 72 14 eller maila stefanie.nold@friskfri.se

Tack för att du bryr dig!