Företagspartners

Prästkrage-01-MalinSjöström

Sponsorer 2015

Dove

Dagens snäva skönhetsideal som vi utsätts för i reklam och media påverkar oss alla. Dove väljer att lyfta dessa frågor i sin marknadsföring. Sedan 2006 sponsrar företaget även Uppdrag: Självkänsla, vårt förebyggande arbete bland unga.

”Vårt samarbete pågått sedan 2006 och vi är stolta över att tillsammans få utveckla det år efter år. Under 2015 kommer vi att accelerera möjligheterna att nå ut med vår gemensamma workshop om självkänsla och kroppsideal till många fler barn och ungdomar i flera kommuner i Sverige och det känns förstås fantastiskt eftersom vi vet att behovet är stort. Målsättningen är på sikt att alla i Sverige får möjlighet att gå den, då kan vi på riktigt ha en positiv påverkan på morgondagens självkänsla och skönhetsideal!”
Sofia Syrén, marketing manager hos Dove

M3 Gym

I vårt stödchatt hittar många, framförallt unga människor en trygghet i att våga ska stöd. Från september 2014 till mars 2015 sponsrar M3 Gym vår stödchatt med 50 kr för varje ny medlem.

Svenska PostkodLotteriet

Frisk & Fri har inlett ett samarbete med PostkodLotteriet, som ger ett specifikt stöd för att motverka ätstörningar och kroppskomplex inom idrotten. Förutom det grundläggande problemet är ämnet viktigt eftersom det ofta är extra tabu för klubbar, ledare och utövare.

 

Pro bono Samarbetspartners 2015

DDB

DDB är en viktig partner i vårt ovan nämnda idrottsprojekt. Byrån stödjer oss pro bono i att utveckla en varumärkesidentitet som stödjer Frisk & Fri i att etablera sig som en samarbetspartner för idrottsbranschen.

Varmt tack till våra företagspartners

 

Vill du också synas här och vara med och påverka?

Kontakta Stefanie Nold för mer information.
stefanie.nold@friskfri.se
073 – 918 91 15